Počet záznamů: 1
Síla přírodní fermentace
SYS 0037501 LBL 00000nam-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20230619205639.6 007 ta 008 201127s2020----xr-a---e-f----000-0-cze-d 015 $a cnb003255979 020 $a 978-80-271-3029-0 $q (vázáno) : $c Kč 399.00 040 $a BOG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 663/664 100 1-
$a Katz, Sandor Ellix, $d 1962- $4 aut $7 xx0192312 240 10
$a Wild fermentation. $l Česky 245 10
$a Síla přírodní fermentace : $b nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / $c Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz 246 30
$a Fermentace 250 $a První vázané vydání 264 -1
$a Praha : $b Alferia, $c 2020 300 $a 253 stran : $b ilustrace ; $c 22 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z angličtiny 500 $a Vázaný reprint 504 $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 520 3-
$a Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. $c flexibooks 650 07
$a fermentované potraviny $x terapeutické účinky $2 czenas $7 ph861144 650 07
$a fermentace $2 czenas $7 ph135618 650 07
$a hygiena výživy $2 czenas $7 ph120989 650 07
$a jídla $2 czenas $7 ph114847 650 07
$a nápoje $2 czenas $7 ph115502 653 $a potraviny rostlinného původu 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 655 -7
$a populárně-naučné publikace $2 czenas $7 fd131864 700 1-
$a Ouhrabková, Zuzana $4 trl $7 xx0255154 910 $a BOG001 $b N68974
Počet záznamů: 1