Počet záznamů: 1
Nebát se a kvasit
SYS 0024212 LBL 00000naa-a22------i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20230325110602.8 007 ta 008 200303e2020----xr-||||g------000-0|cze-d 040 $a BOG001 $b cze $e rda 072 -7
$a 66 $x Chemický průmysl. Chemická technologie $2 Konspekt $9 19 100 1-
$a Donathová, Klára $4 aut 245 10
$a Nebát se a kvasit : $b kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život / $c autor: Klára Donathová ; foto: Martin Pinkas 300 $b ilustrace 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 650 07
$a fermentace $2 czenas $7 ph135618 653 $a příprava pokrmů $a kvašení $a kvašená zelenina $a kvašení ovoce $a příprava nápojů $a kvašené nealkoholické nápoje 655 -7
$a články $2 czenas $7 fd133976 700 1-
$a Pinkas, Martin $4 pht $7 xx0042597 773 0-
$t Euro $x 1212-3129 $d 2020 $g Roč. 22, č. 9 (2020), s. 48-51 910 $a BOG001 $b 52637
Počet záznamů: 1