Počet záznamů: 1
O sýrech
Signatura II-N55929; 641/642 (BEC) Autor Beckett, Fiona, 1948- (Autor) Údaje o názvu O sýrech : správné uchovávání, podávání, recepty a párování s nápoji / Fiona Beckettová ; fotografie Richard Jung ; [překlad Dagmar Eisenmannová] Dal.odpovědnost Jung, Richard (Fotograf) Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2013 Fyz.popis 160 s. : barev. il. ; 27 cm Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000494143 Ústřední knihovna Volný výběr Předmět.hesla sýry výroba sýrů sýrová jídla Klíč.slova skladování sýrů * podávání sýrů * studená kuchyně * saláty * polévky * slané koláče * hlavní jídla * sladká jídla * dezerty * kuchařské knihy Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 637.3 641/642 Databáze Knihy Poznámky Přeloženo z angličtiny
Původně vydáno: London : Ryland Peters & Small, 2009
Barevné fotografie
Přehled kombinací sýru a vína
Terminologický slovníček
Přehled dodavatelů sýrů
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránceObsahuje rejstříky a odkazy na webové stránky Název originálu Fiona Beckett's cheese course : styles, wine matching, plates & boards, recipes ISBN 978-80-7391-686-2 : : Kč 499.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1