Počet záznamů: 1  

Krev příšery

  1. SignaturaMb4952; D-2 (ST)
    Autor Stine, R. L., 1943- (Autor)
    Údaje o názvuKrev příšery / R.L. Stine ; [z anglického originálu ... přeložila Radka Krejčová]
    Část3.
    Dal.odpovědnost Krejčová, Radka (Překladatel)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeHavlíčkův Brod : Fragment, 2005
    Fyz.popis125 s. ; 20 cm
    Z cyklu Husí kůže ; 3
    Počet ex.14, z toho volných 13, Ve volném výběru 11
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000268205Ústřední knihovnaKnihovna pro deti
    100000268221BohunicePobočky - sklad
    100000268219BystrcPobočky - volný výběr
    100000268848Horní HeršpicePobočky - výměnný fond
    100000474908KomárovPobočky - volný výběr
    100000268224KomínPobočky - volný výběr
    100000268215Královo PolePobočky - volný výběr
    100000268213Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000268218Mahenův památníkVolný výběr
    100000268210Staré BrnoPobočky - volný výběrve zpracování
    100000268208Starý LískovecPobočky - sklad
    100000268209VinohradyPobočky - volný výběr
    100000268207ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000268212ŽidenicePobočky - volný výběr
    Klíč.slova americká literatura pro děti * strašidelné příběhy * monstra
    Forma, žánr americké příběhy
    horory (příběhy)
    publikace pro děti
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT821.111(73)-32
    821-93
    DatabázeKnihy
    AnotaceDalší z příběhů strašidelné řady Husí kůže. Evan musí strávit část prázdnin u své podivínské pratety Katrin. Ve starém obchůdku s hračkami si koupí plechovku s Krví příšery - zelenou slizkou hmotou na hraní. Ale brzy se začnou dít podivné věci. Zelená hmota se začne zvětšovat a zvětšovat a při tom roste i její hlad...
    PoznámkyPro čtenáře od 11 let
    Název origináluMonster blood
    ISBN80-253-0115-X : : Kč 99.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.