Počet záznamů: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Katz, Sandor Ellix, 1962-

    Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz. -- První vázané vydání. -- Praha : Alferia, 2020. -- 253 stran : ilustrace ; 22 cm. -- Přeloženo z angličtiny. -- Vázaný reprint. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- Abstrakt: Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. -- ISBN : 978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399.00.
    I. Ouhrabková, Zuzana


    fermentované potraviny - terapeutické účinky * fermentace * hygiena výživy * jídla * nápoje * potraviny rostlinného původu * kuchařské recepty * populárně-naučné publikace
    641/642 * 663/664

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.