Počet záznamů: 1
Síla přírodní fermentace
Signatura N58833; 641/642 (KAT) Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Údaje o názvu Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] Dal.odpovědnost Ouhrabková, Zuzana (Překladatel) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2015 Fyz.popis 255 s. : il. ; 21 cm Počet ex. 14, z toho volných 11, Ve volném výběru 10 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000550011 Bohunice Pobočky - volný výběr 100000550005 Bystrc Pobočky - volný výběr vypůjčený (do 10.02.2025) 100000550007 Černá Pole, náměstí SNP Pobočky - volný výběr vypůjčený (do 18.02.2025) 100000561771 Jundrov Pobočky - volný výběr 100000550010 Kohoutovice Pobočky - volný výběr 100000550003 Královo Pole Pobočky - volný výběr 100000550013 Lesná Pobočky - volný výběr 100000550017 Mahenův památník Volný výběr 100000561770 Maloměřice Pobočky - volný výběr 100000561769 Nový Lískovec Pobočky - volný výběr 100000550009 Řečkovice Pobočky - volný výběr 100000550012 Starý Lískovec Pobočky - volný výběr vypůjčený (do *06.06.2019) 100000561772 Tuřany Pobočky - volný výběr 100000550008 Žabovřesky Pobočky - sklad Předmět.hesla zdravá výživa fermentace fermentované potraviny kysané mléčné výrobky kvašená zelenina kváskové pečivo jídla Klíč.slova potraviny rostlinného původu Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 664.8/.9 663/664 637 613.2 Databáze Knihy Poznámky Podnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin
Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003
Poznámky na konci knihy
Seznam receptů
Poznámka o autoroviObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Název originálu Wild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods ISBN 978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1