Počet záznamů: 1  

Nože v kuchyni

  1. SignaturaN58450; 641/642 (NOŽ)
    Údaje o názvuNože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]
    Dal.odpovědnost Wareing, Marcus, 1970- (Autor)
    Schürerová, Lucie, 1978- (Překladatel)
    Hill, Shaun, 1947- (Autor)
    Trotter, Charlie, 1959-2013 (Autor)
    Hall, Lyn, 1948- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fragment, 2014
    Fyz.popis224 s. : barev. il. ; 20 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000541410Ústřední knihovnaSklad
    Nože v kuchyni
    Předmět.hesla vaření
    příprava jídel
    nože
    Klíč.slova potraviny * maso * mořské plody * zelenina * ovoce * pečivo * krájení * loupání * vykosťování * filetování * porcování * servírování * kuchyňské nože * kuchyňské škrabky * struhadla * vykrajovače
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55
    672.712/.713
    641.524.2
    (035)
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPůvodně vydáno: London : Dorling Kindersley, 2008
    Další autoři: Shaun Hill, Charlie Trotter, Lyn Hall
    Terminologický slovníček
    Tipy v rámečcích průběžně v textu
    Obsahuje rejstřík
    Název origináluKnife skills : how to carve, chop, slice, fillet
    ISBN978-80-253-2241-3 (brož.) : Kč 299.00
    Část názvuJak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál!
    Variantní názvyNože v kuchyni - jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál!
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.