Počet záznamů: 1
Uzení, nakládání a konzervování masa
Signatura N54999; 641/642 (GAH) Autor Gahm, Bernhard (Autor) Údaje o názvu Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] Dal.odpovědnost Koubková, Jitka (Překladatel) Volk, Fridhelm, 1942- (Fotograf) Lokau, Siegfried (Ilustrátor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2012 Fyz.popis 125 s. : il., tabulky ; 24 cm Počet ex. 2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000474930 Ústřední knihovna Sklad 100000501630 Řečkovice Pobočky - volný výběr Předmět.hesla konzervování masa uzení uzená jídla Klíč.slova uzení masa * sušení masa * technologie * přísady * koření Forma, žánr příručky kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.4:637.5 637.5.033 637.5.034 Databáze Knihy Anotace Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn Poznámky Přeloženo z němčiny
Podnázvy na zadní straně obálky: Užitečné informace o pomůckách a surovinách : přesné postupy s radami odborníků : vyzkoušené recepty z domácích surovin
Původně vydáno: Stuttgart : Eugen Ulmer, c2011
Vice než 100 barevných fotografií, černobílé kresby
Výkladový slovníček odborných termínů
Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
Autoři fotografií: Fridhelm Volk ... [et al.]
Autorem kreseb je Siegfried LokauObsahuje bibliografii a rejstřík Název originálu Fleisch pökeln und räuchern : von Schinken bis Spareribs ISBN 978-80-247-4266-3 : : Kč 199.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1