Počet záznamů: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. SignaturaN54999; 641/642 (GAH)
    Autor Gahm, Bernhard (Autor)
    Údaje o názvuUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Dal.odpovědnost Koubková, Jitka (Překladatel)
    Volk, Fridhelm, 1942- (Fotograf)
    Lokau, Siegfried (Ilustrátor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2012
    Fyz.popis125 s. : il., tabulky ; 24 cm
    Počet ex.2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000474930Ústřední knihovnaSklad
    100000501630ŘečkovicePobočky - volný výběr
    Uzení, nakládání a konzervování masa
    Předmět.hesla konzervování masa
    uzení
    uzená jídla
    Klíč.slova uzení masa * sušení masa * technologie * přísady * koření
    Forma, žánr příručky
    kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4:637.5
    637.5.033
    637.5.034
    DatabázeKnihy
    AnotaceVepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Podnázvy na zadní straně obálky: Užitečné informace o pomůckách a surovinách : přesné postupy s radami odborníků : vyzkoušené recepty z domácích surovin
    Původně vydáno: Stuttgart : Eugen Ulmer, c2011
    Vice než 100 barevných fotografií, černobílé kresby
    Výkladový slovníček odborných termínů
    Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
    Autoři fotografií: Fridhelm Volk ... [et al.]
    Autorem kreseb je Siegfried Lokau
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Název origináluFleisch pökeln und räuchern : von Schinken bis Spareribs
    ISBN978-80-247-4266-3 : : Kč 199.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.