Počet záznamů: 1  

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture

  1. SignaturaN69852; 641/642 (LUK)
    Autor Lukas, Kathryn, 1963- (Autor)
    Údaje o názvuPrůvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová
    Unifikovaný název Farmhouse culture guide to fermenting. Česky
    Dal.odpovědnost Peterson, Shane, 1983- (Autor)
    Wolfinger, Eric (Fotograf)
    Benešová, Martina (Překladatel)
    NakladatelOlomouc : ANAG, [2021]
    Copyright©2021
    Fyz.popis371 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    Počet ex.1, z toho volných 0
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000788103Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 13.06.2024)
    Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture
    Předmět.hesla fermentace
    fermentované potraviny
    nápoje
    Klíč.slova kvašená zelenina * kvašené ovoce * kvašené nealkoholické nápoje * kvašené alkoholické nápoje * omáčky * pasty
    Forma, žánr kuchařské recepty
    příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    663
    664
    DatabázeKnihy
    PoznámkyObsahuje odkazy na webové stránky a rejstřík
    ISBN978-80-7554-332-5 (vázáno) : Kč 549.00
    Část názvuFermentace
    Domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.