Počet záznamů: 1  

Nakládáme zeleninu

  1. SignaturaN61899; 641/642 (LOR)
    Autor Lorenz-Ladener, Claudia (Autor)
    Údaje o názvuNakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková
    Unifikovaný název Milchsauer eingelegt. Česky
    Dal.odpovědnost Pomikálková, Magdaléna (Překladatel)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2016
    Fyz.popis120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    Počet ex.4, z toho volných 3, Ve volném výběru 3
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000604531Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 13.06.2024)
    100000678397HusovicePobočky - volný výběr
    100000639008MedlánkyPobočky - volný výběr
    100000703588ŠtýřicePobočky - volný výběr
    Nakládáme zeleninu
    Předmět.hesla fermentace
    fermentované potraviny
    kvašená zelenina
    konzervování zeleniny
    Klíč.slova mléčné kvašení
    Forma, žánr příručky
    kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:635.1/.8
    663/664.098
    66.098:577.15
    664.8.039.7:635.1/.8
    (083.12)
    (035)
    DatabázeKnihy
    AnotaceVíte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Obsahuje bibliografii
    ISBN978-80-247-5785-8 (brožováno) : Kč 299.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.