Počet záznamů: 1  

Provence

  1. Gedda, Gui

    Provence : škola provensálské kuchyně : tajemství surovin a receptů jižní Francie / Gui Gedda a Marie-Pierre Moineová. -- Třetí české vydání. -- [Praha] : Slovart, [2021]. -- ©2021. -- 352 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm. -- Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. -- Francouzsko-český slovníček. -- Obsahuje rejstřík. -- Názvy pokrmů ve francouzštině. -- ISBN : 978-80-276-0334-3 (vázáno) : Kč 499.00.
    I. Moine, Marie-Pierre II. Eisenmannová, Dagmar, 1954-


    kuchařství - Francie * francouzská jídla * kuchařské suroviny * příprava jídel * Provence (Francie) * kuchařské recepty
    641/642

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.