Počet záznamů: 1  

Holmes (1854/+1891?)

  1. SignaturaII-A57463/01; (BRU)
    Autor Brunschwig, Luc, 1967- (Scénárista)
    Údaje o názvuHolmes (1854/+1891?) / scénář Luc Brunschwig ; kresba a barva Cecil ; [z francouzských originálů ... přeložil Richard Podaný]
    Část1.-2.
    Dal.odpovědnost Cecil, 1966- (Ilustrátor)
    Podaný, Richard, 1962- (Překladatel)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Meander, 2014
    Fyz.popis74 s. : vše il. ; 33 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000529821Ústřední knihovnaSklad
    Úplný obsahPrvní díl. Sbohem, Baker Street -- Druhý díl. Pokrevní svazky
    Předmět.hesla Holmes, Sherlock (fiktivní postava)
    Klíč.slova francouzská literatura * detektivové * bublinkové písmo * literární postavy
    Forma, žánr detektivní příběhy
    komiksy
    Konspekt821.133.1 - Francouzská literatura, francouzsky psaná
    821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů
    MDT821.133.1-32
    DatabázeKnihy
    AnotacePrvní dva díly komiksových detektivníchpříběhů v jednom svazku. Děj začíná po slavné scéně u Reichenbašských vodopádů ve Švýcarsku, v níž Arthur Conan Doyle, unavený a otrávený popularitou svého hrdiny, nechal Holmese zemřít v souboji s „géniem zločinu“ profesorem Moriartym. Jak ale fanoušci nejslavnějšího literárního detektiva vědí, bouřlivý ohlas čtenářů nakonec Doylea donutil Holmese na scénu vrátit a domyslet historku o tom, jak se zachránil a chvíli využíval pověsti o své smrti.
    PoznámkyPůvodně vydáno: Paris : Futuropolis, 200 8(CRLF)
    Vydala Ivana Pecháčková
    Dodatek
    Bublinkový text
    Název origináluHolmes. 1, L'adieu a Baker Street
    Adieu a Baker street
    Holmes. 2, Liens du sang
    Liens du sang
    ISBN978-80-87596-28-9 (váz.) : Kč 320.00
    EdicePro Emu ; sv. 18
    Edice/vedl.záhl. Pro Emu
    Variantní názvyHolmes (I & II)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.