Počet záznamů: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Signatura II-N57519; 641/642 (JAK) Údaje o názvu Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.] Dal.odpovědnost Švejdová, Kateřina (Kartograf) Frič, Václav, 1974- (Kartograf) Švejdová, Kateřina (Redaktor, výkonný redaktor) Zbyňková, Jana (Redaktor, výkonný redaktor) Holobrádková, Marie (Redaktor, výkonný redaktor) Kučera, Marek (Fotograf) Vyd.údaje Praha : Burda Media 2000, c2014 Fyz.popis 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm Počet ex. 7, z toho volných 7, Ve volném výběru 4 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000521457 Ústřední knihovna Volný výběr 100000521456 Bohunice Pobočky - sklad 100000537894 Bystrc Pobočky - volný výběr 100000537891 Královo Pole Pobočky - volný výběr 100000537892 Líšeň, Jírova Pobočky - sklad 100000537896 Žabovřesky Pobočky - sklad 100000537893 Židenice Pobočky - volný výběr Předmět.hesla maso příprava jídel masitá jídla Klíč.slova kuchařství * vaření * kuchařské suroviny * vepřové maso * hovězí maso * telecí maso * jehněčí maso * masitá jídla * kuchařské recepty * kuchařské knihy Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 637.5 Databáze Knihy Poznámky Názvové údaje z obálky
Souborné vydání 34 dílů seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit
Barevné fotografie, kresby
Tipy průběžně v textu
Adresář řeznictví a uzenářství
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
Na přípravě seriálu se podílela Katka Švejdová s Václavem FričemObsahuje rejstřík a odkazy na webové stránky Načítání…
Počet záznamů: 1