Počet záznamů: 1
Gastronomie českého středověku
Autor Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor) Údaje o názvu Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2024 Fyz.popis 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko jídlo - Česko stravování - Česko kuchařství - Česko středověk - Česko česká jídla Forma, žánr monografie kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642(091) 641/642 640 316.3"04/14" 641.56(=162.3) (437.3) (048.8) (083.12) Databáze Knihy Anotace Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku. Poznámky Obálkový podnázev: 111 dobových receptů
Terminologický slovníkObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy ISBN 978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1