Počet záznamů: 1  

Esence a alchymie

  1. SYS0026717
    LBL
      
    01592nam-a2200445-i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20200724063036.7
    008
      
    200528t20202020xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003215802
    020
      
    $a 978-80-86356-61-7 $q (vázáno) : $c Kč 474.00
    040
      
    $a ULG001 $b cze $d BOG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 665 $x Oleje. Tuky. Vosky. Pojiva. Pryskyřice $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 665.5
    080
      
    $a 615.8
    080
      
    $a 646/649
    100
    1-
    $a Aftel, Mandy, $d 1948- $4 aut $7 hka20201074151
    240
    10
    $a Essence and alchemy. $l Česky
    245
    10
    $a Esence a alchymie : $b dějiny parfému / $c Mandy Aftel ; z angličtiny přeložila Ruth Jochanan Weiniger
    246
    30
    $a Dějiny parfému
    250
      
    $a První české vydání
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Marie Noe One Woman Press, $c [2020]
    264
    -4
    $c ©2020
    300
      
    $a 316 stran : $b ilustrace ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Na obálce nad názvem: Inspirace pro tvorbu parfému
    500
      
    $a Poznámky
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    650
    07
    $a kosmetika $x dějiny $2 czenas $7 ph121888
    650
    07
    $a péče o vzhled $x dějiny $2 czenas $7 ph265711
    650
    07
    $a parfémy $2 czenas $7 ph123972
    650
    07
    $a vonné látky $2 czenas $7 ph127237
    650
    07
    $a přírodní kosmetické přípravky $2 czenas $7 ph115996
    653
      
    $a parfémářství $a výroba parfémů
    655
    -7
    $a monografie $2 czenas $7 fd132842
    700
    1-
    $a Weiniger, Ruth J., $d 1982- $4 trl $7 xx0122729
    910
      
    $a BOG001 $b N68277

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.