Počet záznamů: 1  

Oheň a voda

  1. SignaturaA63854; (AHR)
    Autor Ahrnstedt, Simona, 1967- (Autor)
    Údaje o názvuOheň a voda / Simona Ahrnstedtová ; přeložila Irena Lysáčková
    Část2.
    Unifikovaný název Enda hemlighet. Česky
    Dal.odpovědnost Lysáčková, Irena (Překladatel)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Metafora, 2017
    Fyz.popis409 stran ; 21 cm
    Z cyklu Nepřátelé a milenci ; 2
    Počet ex.10, z toho volných 8, Ve volném výběru 6
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000659068Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 19.08.2024)
    100000659070BystrcPobočky - volný výběr
    100000659073Černá Pole, náměstí SNPPobočky - sklad
    100000745012ČernovicePobočky - volný výběr
    100000744958ChrlicePobočky - volný výběr
    100000659069Královo PolePobočky - sklad
    100000659072Líšeň, JírovaPobočky - volný výběrvypůjčený (until 10.10.2024)
    100000800829ŠtýřicePobočky - volný výběr
    100000659074ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000659071ŽidenicePobočky - volný výběr
    Keywords švédská literatura
    Form, Genre švédské romány
    romány pro ženy
    Conspect821.11 - Germánské literatury
    UDC821.113.6-31
    DatabaseKnihy
    AnnotationDruhá kniha série Nepřátelé a milenci. Alexander de la Grip je známý jako bohatý playboy, rozhazující peníze po celém světě. Isobel Sorensenová pracuje jako dobrovolná lékařka pro organizaci Lékaři bez hranic. Navzdory tomu, že oba představují zcela odlišné světy, přeskočí mezi nimi jiskra přitažlivosti.... Komu otevřete svou třináctou komnatu? Volné pokračování bestselleru Nepřátelé a milenci.
    NotePřeloženo ze švédštiny
    Obálkový podnázev: Komu otevřete svou třináctou komnatu? : volné pokračování bestselleru Nepřátelé a milenci
    ISBN978-80-7359-540-1 (vázáno) : Kč 379.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.