Počet záznamů: 1  

Krvavý kotel

  1. SignaturaA56111; (KES)
    Autor Kessler, Leo, 1926-2007 (Autor)
    Údaje o názvuKrvavý kotel : z historie pluku SS Wotan / Leo Kessler ; [přeložil Jan Lusk]
    Část15.
    Dal.odpovědnost Lusk, Jan (Překladatel)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Baronet, 2013
    Fyz.popis219 s. : plánek ; 21 cm
    Z cyklu SS Wotan ; 15
    Počet ex.9, z toho volných 8, Ve volném výběru 4
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000505902Ústřední knihovnaSklad
    100000505903Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000505907BystrcPobočky - volný výběr
    100000505908Černá Pole, náměstí SNPPobočky - sklad
    100000505904Královo PolePobočky - sklad
    100000505914ŠtýřicePobočky - sklad
    100000505916VinohradyPobočky - volný výběr
    100000505906ŽidenicePobočky - volný výběr
    Úplný obsahKrvavý kotel -- Bitva o Fjodorovku -- Velký průlom -- Poslání
    Předmět.hesla druhá světová válka (1939-1945)
    Klíč.slova anglická literatura * německá armáda * speciální jednotky * SS Wotan * Sovětský svaz * 1942-1943
    Forma, žánr anglické romány
    válečné romány
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT821.111-31
    DatabázeKnihy
    AnotacePatnáctý román z cyklu SS Wotan. Vyčerpa ní veteráni z Wotanu ještě nebyli v horší situaci. Při teplotách pod bodem mrazu na ruské frontě, obklíčeni sovětskými silami, čelí nepřekonatelné palebné síle tanků Josif Stalin a nelítostným kozáckým šavlím. Zdá se, že pro Wotan konečně nadešel den nekompromisního zúčtování. Jenže pro nejostřílenější bojový útvar v Evropě je porážka sprosté slovo. Jakmile se Schulze, Matz a ostatní odhodlají bojovat až do konce, začne se sníh brzy barvit do červena...
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Název origináluCauldron of blood
    ISBN978-80-7384-756-2 : : Kč 229.00
    EdiceMilitary
    Edice/vedl.záhl. Military (Baronet)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.