Počet záznamů: 1  

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

  1. SignaturaN43003; 613 (FOŘ)
    Autor Fořt, Petr, 1946- (Autor)
    Údaje o názvuVýživa pro dokonalou kondici a zdraví / Petr Fořt ; [ilustrace Monika Wolfová]
    Dal.odpovědnost Wolfová, Monika, 1972- (Ilustrátor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2005
    Fyz.popis181 s. : černobílé il., tabulky ; 24 cm
    Počet ex.15, z toho volných 15, Ve volném výběru 13
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000246452Ústřední knihovnaSklad
    100000246466BohunicePobočky - volný výběr
    100000246470ČernovicePobočky - volný výběr
    100000248435KomárovPobočky - volný výběr
    100000246464KomínPobočky - volný výběr
    100000246453LesnáPobočky - volný výběr
    100000246473Mahenův památníkVolný výběr
    100000246462Nový LískovecPobočky - volný výběr
    100000246465ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000246460SlatinaPobočky - volný výběr
    100000246456Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000246471TuřanyPobočky - volný výběr
    100000246463ŽabovřeskyPobočky - sklad
    100000248436ŽebětínPobočky - výměnný fond
    100000246461ŽidenicePobočky - volný výběr
    Výživa pro dokonalou kondici a zdraví
    AnotacePublikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“. Publikace je věcná a praktická. Vysvětluje nejen některé základní odborné problémy výživy, ale také reálné obtíže při zajištění stravování sportující i nesportující populace. Objektivně hodnotí rizika nevhodné výživy a její vliv na vznik zákla
    PoznámkyPoznámka o autorovi
    Internetové zdroje informací
    Bibliografie
    ISBN80-247-1057-9 : : Kč 175.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.