Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

  1. Hostašová, Božena

    Domácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Eduard Němec, Libuše Vlachová ; il. Alena Máchová ; fot. Eva aTomáš Dvořákovi. -- 1. vyd. -- Praha : Avicenum, 1980. -- 273 s., barev. fot. příl. : tab. ; 20 cm. -- Resumé: Informuje o konzervačních postupech a přináší předpisy na konzervování jednotlivých druhů ovoce, zeleniny a hub v domácnosti.
    I. Němec, Eduard II. Vlachová, Libuše III. Máchová, Alena IV. Dvořák, Tomáš, 1952- V. Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.-


    domácí hospodářství * konzervace * ovoce * zelenina * kuchařské recepty * příručky
    641.4

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.