Počet záznamů: 1  

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

  1. Hostašová, Božena

    Domácí konzervování ovoce a zeleniny / Božena Hostašová, Libuše Vlachová, Eduard Němec ; předml. Stanislav Hejda ; fot. Eva a Tomáš Dvořákovi. -- 3. vyd. -- Praha : Avicenum, 1987. -- 314 s. : obr., tab., barev. fot. příl. ; 21 cm. -- Resumé: Publikace seznamuje se základní problematikou konzervování ovoce a zeleniny v domácnosti a zevrubně pojednává o domácím konzervování jednotlivých druhů ovoce, zeleniny a hub.
    I. Vlachová, Libuše II. Němec, Eduard III. Hejda, Stanislav, 1928-1994 IV. Dvořák, Tomáš, 1952- V. Dvořáková, Eva, 1954 prosinec 30.-


    domácí hospodářství * konzervace * ovoce * zelenina * kuchařské recepty * příručky
    641.4

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.