Počet záznamů: 1  

Kuchyně v pozoru

  1. SYS0051547
    LBL
      
    00000naa-a22------i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20211025165212.6
    007
      
    ta
    008
      
    211025e2021----xr-||||g------000-0|cze-d
    040
      
    $a BOG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    100
    1-
    $a Černá, Natálie $4 aut
    245
    10
    $a Kuchyně v pozoru / $c autor: Natálie Černá
    300
      
    $b ilustrace
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    600
    14
    $a Escoffier, Georges Auguste
    650
    07
    $a šéfkuchaři $2 czenas $7 ph898520
    653
      
    $a francouzští šéfkuchaři $a restauratéři $a gurmáni $a biografie $a kuchařství
    655
    -7
    $a články $2 czenas $7 fd133976
    773
    0-
    $t Respekt $x 0862-6545 $d 2021 $g Roč. 32, č. 43 (2021), s. 71
    910
      
    $a BOG001 $b 56554
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.