Počet záznamů: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. SignaturaN72218; 641/642 (SHI)
    Autor Shih, Rich (Autor)
    Údaje o názvuKouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková
    Unifikovaný název Koji alchemy. Česky
    Dal.odpovědnost Umansky, Jeremy, 1983- (Autor)
    Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.)
    Roztočil, Tomáš (Překladatel)
    Zrůstková, Petra (Překladatel)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Alferia, 2023
    Fyz.popis333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000853038Ústřední knihovnaVolný výběr
    Kouzlo fermentace s plísní koji
    Předmět.hesla fermentace
    fermentované potraviny
    jídla
    kropidlák rýžový
    Forma, žánr příručky
    kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    663/664
    66
    582.2
    DatabázeKnihy
    AnotaceKoji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-271-1342-2 (brožováno) : Kč 599.00
    Část názvuKoji
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.