Počet záznamů: 1
Cukrářská výroba II
SYS 0018607 LBL 00000nam-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20220113205745.1 008 190101s------xr-----|------00|-|-cze-d 020 $a 978-80-7333-138-2 020 $q ebook $a 978-80-7333-138-2 040 $a BOG001 $b cze $e rda 100 1-
$a Bláha, Ludvík 245 10
$a Cukrářská výroba II 264 -1
$a . $b Nakladatelství Informatorium $c 2019 300 $a 200 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 520 3-
$a Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. $c flexibooks 653 $a Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství 700 1-
$a kolektiv, kolektiv 910 $a BOG001
Počet záznamů: 1