Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba II

  1. SYS0018607
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20220113205745.1
    008
      
    190101s------xr-----|------00|-|-cze-d
    020
      
    $a 978-80-7333-138-2
    020
      
    $q ebook $a 978-80-7333-138-2
    040
      
    $a BOG001 $b cze $e rda
    100
    1-
    $a Bláha, Ludvík
    245
    10
    $a Cukrářská výroba II
    264
    -1
    $a . $b Nakladatelství Informatorium $c 2019
    300
      
    $a 200
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. $c flexibooks
    653
      
    $a Učebnice > Střední škola > SOŠ + SOU > potravinářství
    700
    1-
    $a kolektiv, kolektiv
    910
      
    $a BOG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.