Počet záznamů: 1  

Mycelium

  1. SignaturaF27291
    Autor Kadlečková, Vilma, 1971- (Autor)
    Údaje o názvuMycelium ; Jantarové oči. 1 [zvukový záznam] / Vilma Kadlečková
    Část1
    Dal.odpovědnost Škápíková, Jitka, 1967- (Režisér)
    Pilař, Martin, 1955- (Producent, výrobce)
    Plesl, Jaroslav, 1974- (Interpret)
    Issová, Klára, 1979- (Interpret)
    Stryková, Jana, 1979- (Interpret)
    Vyd.údajeČesko : OneHotBook, p2014
    Fyz.popis2 audiodisky (12 hod., 54 min.) digital ; MP3 ; 12 cm
    Počet ex.6, z toho volných 4, Ve volném výběru 4
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    300000046525Ústřední knihovnaHudební knihovna
    300000046526Ústřední knihovnaHudební knihovna
    300000053002Ústřední knihovnaMluvené slovo - pobočkyve zpracování
    300000053003Ústřední knihovnaMluvené slovo - pobočkyve zpracování
    300000053234HusovicePobočky - volný výběr
    300000053235HusovicePobočky - volný výběr
    Předmět.hesla román
    Klíč.slova mluvené slovo * česká literatura * české spisovatelky * fantasy * románové ságy * sci-fi * 2013 * MP3
    Forma, žánr kompaktní disky
    Konspekt821.162.3-3 - Česká próza
    MDT821.162.3-3
    DatabázeCD
    AnotacePrvní kniha sci-fi série Mycelium. Lidstvo navázalo styky s planetou Össe a začalo využívat tamní myceliální technologie. Úspěšně se daří ignorovat nepříjemnosti, které s sebou kontakt s teokratickou civilizací Össeanů přináší...
    PoznámkyNázev z disku
    Ve formátu MP3
    Durata: 6 hod., 22 min. ; 6 hod., 32 min.
    Čtou Jaroslav Plesl, Klára Issová, Jana Stryková, Jan Vlasák, Valerie Zawadská, Kristýna Frejová, Jan Meduna
    RealizaceProdukce Martin Pilař ; režie Jitka Škápíková
    ISBN329.00 Kč
    Nakladat.čísloAK028. OneHotBook
    EdiceAudiokniha (M. Pilař)
    Edice/vedl.záhl. Audiokniha (M. Pilař)
    Další variantní názvyJantarové oči. 1 Mycelium
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.