Počet záznamů: 1
Fysiologie chuti
Signatura A1000\1876-85; (BRI) Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Údaje o názvu Fysiologie chuti. Díl 2 / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského přeložila Rafaela Zachystalová Část 2. Dal.odpovědnost Zachystalová, Rafaela, nar. 1879 (Překladatel) Vyd.údaje Praha : Otto, 1931 Fyz.popis 264 s. Počet ex. 2, z toho volných 2 kniha
Přír.číslo Lokace Dislokace Info 81114/48 Ústřední knihovna Sklad 81115/48 Ústřední knihovna Sklad Klíč.slova francouzská literatura * úvahy * gastronomie * chuť * vaření * otylost * diety * redukce tělesné hmotnosti * vysílení * smrt * meditace MDT 642 14 Databáze Knihy Anotace Úvahy o gastronomickém umění. Načítání…
Počet záznamů: 1