Počet záznamů: 1  

Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky

  1. SignaturaT1633; 641/642 (SLA)
    Autor Slanina, Miroslav (Sestavovatel, kompilátor)
    Údaje o názvuNázvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / sest. Miroslav Slanina ; přel. [kol.]
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1969
    Fyz.popis343 s.
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    119652/69Ústřední knihovnaSklad
    AnotaceSlovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranit gramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků..
    EdiceKnižnice pohostinství a cestovního ruchu
    Edice/vedl.záhl. Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.