Počet záznamů: 1
Gastronomie
SYS 0029721 LBL 02505nam-a2200733-i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20210409193225.0 007 ta 008 200813s2016----xr-a---f-f----000-0-cze-d 015 $a cnb002880015 020 $a 978-80-86380-78-0 $q (brožováno) : $c Kč 440.00 035 $a (OCoLC)982109195 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d BOG001 $e rda 041 0-
$a cze $a slo $b eng $b ger 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 640 080 $a 613.2 080 $a 614.31:663/664 100 1-
$a Fišera, Miroslav $4 aut $7 xx0074796 245 10
$a Gastronomie : $b vybrané kapitoly / $c Miroslav Fišera a kolektiv autorů 246 14
$a Gastronomie - vybrané kapitoly 250 $a 1. vydání 264 -1
$a Český Těšín : $b 2 Theta, $c 2016 300 $a 285 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Na obálce pod názvem: Vysoká škola obchodní a hotelová 504 $a Obsahuje bibliografie 521 8-
$a Vhodné pro studenty a absolventy středních a vysokých škol zaměřených na gastronomii, hotelnictví a cestovní ruch i pro odborníky z praxe 546 $a Částečně slovenský text, anglické a německé resumé 650 07
$a gastronomie $2 czenas $7 ph120473 650 07
$a hotelnictví $2 czenas $7 ph120832 650 07
$a výživa člověka $2 czenas $7 ph127487 650 07
$a nápoje $2 czenas $7 ph115502 650 07
$a potraviny $2 czenas $7 ph115833 650 07
$a bezpečnost potravin $2 czenas $7 ph575078 655 -7
$a kolektivní monografie $2 czenas $7 fd501537 910 $a BOG001 $b N68431
Počet záznamů: 1