Počet záznamů: 1
Síla přírodní fermentace
Signatura N68974; 641/642 (KAT) Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Údaje o názvu Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz Unifikovaný název Wild fermentation. Česky Dal.odpovědnost Ouhrabková, Zuzana (Překladatel) Údaje o vydání První vázané vydání Nakladatel Praha : Alferia, 2020 Fyz.popis 253 stran : ilustrace ; 22 cm Počet ex. 1, z toho volných 0 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000760888 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (do 12.02.2025) Předmět.hesla fermentované potraviny - terapeutické účinky fermentace hygiena výživy jídla nápoje Klíč.slova potraviny rostlinného původu Forma, žánr kuchařské recepty populárně-naučné publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 663/664 Databáze Knihy Anotace Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Poznámky Přeloženo z angličtiny
Vázaný reprintObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy ISBN 978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399.00 Část názvu Fermentace Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1