Počet záznamů: 1
Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
Autor (Autor) Údaje o názvu Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle Vyd.údaje Internet Info 2016 Klíč.slova Elektronické knihy - Zdraví & životní styl Databáze Knihy Anotace Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.(CRLF)Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit? ISBN 999-00-017-0654-8 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1