Počet záznamů: 1
Umění francouzské kuchyně
Signatura N58383/02; 641/642 (CHIL) Autor Child, Julia, 1912-2004 (Autor) Údaje o názvu Umění francouzské kuchyně. Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the Art of French Cooking, Volume Two ... přeložil Jan Kozák Část 2. Unifikovaný název Mastering the art of French cooking. Česky Dal.odpovědnost Beck, Simone, 1904-1991 (Autor) Kozák, Jan, 1970- (Překladatel) Údaje o vydání Nové revidované vydání Nakladatel V Brně : Jota, 2015 Fyz.popis 727 stran : ilustrace ; 24 cm Počet ex. 2, z toho volných 0 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000661848 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (do *31.07.2019) 100000582221 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (do *09.11.2016) Předmět.hesla francouzská jídla kuchařství - Francie Forma, žánr kuchařské recepty příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Databáze Knihy Poznámky Přílohy
Seznam ilustrací
Poznámky na konci knihy
Obsahuje rejstříkNačítání…
Počet záznamů: 1