Počet záznamů: 1  

Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme

  1. Raab, Miroslav, 1938-

    Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab. -- V Praze : Dauphin, 2014. -- 143 s. : il., tabulka, vzorce ; 21 cm. -- (Sporáček ; sv. 6). -- Vydal Daniel Podhradský. -- Nákresy, obrázky, schémata. -- Poznámka o autorovi. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 978-80-7272-629-5 (váz.) ISBN (chybné) 978-80-7272-589-1 (tiráž) : Kč 248.00.

    molekulární gastronomie * potraviny * jídla * vaření * potravinářská chemie * chemické procesy * populárně-naučné publikace
    641/642 * 663/664

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.