Počet záznamů: 1  

Včelařství

  1. SYS71191745
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20200922144015.4
    008
      
    140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 978-80-209-0399-0 : $c Kč 299.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze
    072
    -7
    $a 638 $x Včelařství $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 638.1
    080
      
    $a 638.16/.17
    080
      
    $a 595.799
    100
    1-
    $a Veselý, Vladimír, $d 1933-2013 $4 aut $7 jk01142225
    245
    10
    $a Včelařství / $c Vladimír Veselý a kolektiv ; [autoři [kolektivu] Jaromír Bacílek ... et al.] ; [autoři fotografií Ladislav Fyman ... et al.]
    250
      
    $a Vyd. 3., V nakl. Brázda 2.
    260
      
    $a Praha : $b Brázda, $c 2013
    300
      
    $a 270 s., [16] s. barev. obr. příl. : $b čb. il., tabulky ; $c 25 cm
    500
      
    $a 102 perokreseb, formuláře, schémata
    500
      
    $a Na příloze barevné fotografie
    500
      
    $a Některé tabulky tištěny napříč
    500
      
    $a Text tištěn ve dvou sloupcích na stránce
    500
      
    $a Úvod: Miloslav Peroutka
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    -7
    $a včelařství $2 czenas $7 ph116666
    650
    -7
    $a chov včel $2 czenas $7 ph167611
    650
    -7
    $a včelí produkty $2 czenas $7 ph116668
    650
    -7
    $a včela medonosná $2 czenas $7 ph136552
    653
    0-
    $a včely $a včela medonosná $a fyziologie živočichů $a včelstva $a plemenitba včel $a péče o včely $a včelí úly $a výživa včel $a nemoci včel $a škůdci včel $a med $a včelí vosk $a propolis $a pyl $a mateří kašička $a včelí jed
    655
    -7
    $a příručky $2 czenas $7 fd133209
    700
    1-
    $a Bacílek, Jaromír $4 aut
    700
    1-
    $a Fyman, Ladislav $4 pht
    700
    1-
    $a Peroutka, Miloslav, $d 1945- $4 aui $7 jk01092595
    910
      
    $a BOG001 $b N56800

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.