Počet záznamů: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Signatura N72218; 641/642 (SHI) Autor Shih, Rich (Autor) Údaje o názvu Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Unifikovaný název Koji alchemy. Česky Dal.odpovědnost Umansky, Jeremy, 1983- (Autor) Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor úvodu atd.) Roztočil, Tomáš (Překladatel) Zrůstková, Petra (Překladatel) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Alferia, 2023 Fyz.popis 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000853038 Ústřední knihovna Volný výběr Předmět.hesla fermentace fermentované potraviny jídla kropidlák rýžový Forma, žánr příručky kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 663/664 66 582.2 Databáze Knihy Anotace Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Poznámky Přeloženo z angličtiny Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík ISBN 978-80-271-1342-2 (brožováno) : Kč 599.00 Část názvu Koji Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1