Počet záznamů: 1
Čurda, Ladislav, 1956-
SYS 1000492637 LBL 00000nz---2200000o--4500 003 CZ-BrKJM 005 20201021124442.2 008 060313|n|aznnnaabn-----------n-a|a------ 040 $a ABA009 $b cze $d ABA001 $d ABA013 $d ABA001 $e rda 046 $f 1956 100 1-
$a Čurda, Ladislav, $d 1956- 368 $d doc. (Technologie potravin) $s 2006 368 $d CSc. (Chemie a technologie poživatin) $s 1985 368 $d Ing. (Technologie mléka a tuků) $s 1980 370 $c Česko $f Praha 6, Česko 372 $a mlékárenská technologie $a mléko $a syrovátka $a mléčné výrobky $a bílkoviny $a laktóza $a hydrolýza $a membránové procesy $a měření impedance 373 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav technologie mléka a tuků $s 1982 $t 1998 373 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav mléka, tuků a kosmetiky $s 1998 373 $a Česká společnost chemická $0 kjm_us_auth*1000787794 $s 1983 373 $a Česká společnost chemického inženýrství $s 2004 374 $a chemici $0 kjm_us_auth*1000587922 $a objevitelé a vynálezci $0 kjm_us_auth*1000458133 $a vědci $0 kjm_us_auth*1000457252 $a vysokoškolští učitelé $0 kjm_us_auth*1000532012 375 $a muž 377 $a cze $a eng 400 1-
$a Čurda, L., $d 1956- 670 $a Jeho: Kurz technologie a hodnocení čedaru. In: Potravinářský zpravodaj, 6, č. 9 (2005), s. 19. 670 $a Čurda, Ladislav. Separace a modifikace složek syrovátky. 2006. Habilitační práce. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie $b autoritní forma 670 $a Čurda, L. et al. Dried buttermilk containing galactooligosaccharides - process layout and its verification. In: Journal of Food Engineering. Vol 77, 2006, issue 3, s. 468-471. ISSN 0260-8774 $b odkaz viz 670 $a www(Vysoká škola chemicko-technologickáv Praze, Ústav mléka, tuků a kosmetiky), cit. 4. 4. 2018 $b biografické a profesní údaje 670 $a www(Žádost o akreditaci oboru habilitačního řízení / oboru řízení ke jmenování profesorem, VŠCHT v Praze, obor Technologie potravin, 2015), cit. 4. 4. 2018 $b datum narození, biografické a profesní údaje 670 $a Jubilanti ve 2. čtvrtletí 2016. 60 let.Ing. Ladislav Čurda, (29. 5.), VŠCHT Praha. In: Bulletin Asociace českých chemických společností. Roč. 47, 2016, č. 1, s. 94. ISSN 2464-5605 $b datum narození 670 $a www(Databáze patentů a užitných vzorů ÚPV ČR), cit. 4. 4. 2018 $b údaje o patentech 678 0-
$a Narozen 29. 5. 1956. Chemik, vynálezce,vědec a vysokoškolský pedagog Ústavu mléka, tuků a kosmetiky FPBT VŠCHT. Výzkumně zaměřen na mlékárenské technologie, mléčné suroviny a výrobky (syrovátka, bílkoviny, laktóza, sýry a 856 42
$u http://umtk.vscht.cz/kontakty/zamestnanci/ladislav-curda / $4 N
Počet záznamů: 1