Počet záznamů: 1  

Čurda, Ladislav, 1956-

  1. SYS1000492637
    LBL
      
    00000nz---2200000o--4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20201021124442.2
    008
      
    060313|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
    040
      
    $a ABA009 $b cze $d ABA001 $d ABA013 $d ABA001 $e rda
    046
      
    $f 1956
    100
    1-
    $a Čurda, Ladislav, $d 1956-
    368
      
    $d doc. (Technologie potravin) $s 2006
    368
      
    $d CSc. (Chemie a technologie poživatin) $s 1985
    368
      
    $d Ing. (Technologie mléka a tuků) $s 1980
    370
      
    $c Česko $f Praha 6, Česko
    372
      
    $a mlékárenská technologie $a mléko $a syrovátka $a mléčné výrobky $a bílkoviny $a laktóza $a hydrolýza $a membránové procesy $a měření impedance
    373
      
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav technologie mléka a tuků $s 1982 $t 1998
    373
      
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav mléka, tuků a kosmetiky $s 1998
    373
      
    $a Česká společnost chemická $0 kjm_us_auth*1000787794 $s 1983
    373
      
    $a Česká společnost chemického inženýrství $s 2004
    374
      
    $a chemici $0 kjm_us_auth*1000587922 $a objevitelé a vynálezci $0 kjm_us_auth*1000458133 $a vědci $0 kjm_us_auth*1000457252 $a vysokoškolští učitelé $0 kjm_us_auth*1000532012
    375
      
    $a muž
    377
      
    $a cze $a eng
    400
    1-
    $a Čurda, L., $d 1956-
    670
      
    $a Jeho: Kurz technologie a hodnocení čedaru. In: Potravinářský zpravodaj, 6, č. 9 (2005), s. 19.
    670
      
    $a Čurda, Ladislav. Separace a modifikace složek syrovátky. 2006. Habilitační práce. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie $b autoritní forma
    670
      
    $a Čurda, L. et al. Dried buttermilk containing galactooligosaccharides - process layout and its verification. In: Journal of Food Engineering. Vol 77, 2006, issue 3, s. 468-471. ISSN 0260-8774 $b odkaz viz
    670
      
    $a www(Vysoká škola chemicko-technologickáv Praze, Ústav mléka, tuků a kosmetiky), cit. 4. 4. 2018 $b biografické a profesní údaje
    670
      
    $a www(Žádost o akreditaci oboru habilitačního řízení / oboru řízení ke jmenování profesorem, VŠCHT v Praze, obor Technologie potravin, 2015), cit. 4. 4. 2018 $b datum narození, biografické a profesní údaje
    670
      
    $a Jubilanti ve 2. čtvrtletí 2016. 60 let.Ing. Ladislav Čurda, (29. 5.), VŠCHT Praha. In: Bulletin Asociace českých chemických společností. Roč. 47, 2016, č. 1, s. 94. ISSN 2464-5605 $b datum narození
    670
      
    $a www(Databáze patentů a užitných vzorů ÚPV ČR), cit. 4. 4. 2018 $b údaje o patentech
    678
    0-
    $a Narozen 29. 5. 1956. Chemik, vynálezce,vědec a vysokoškolský pedagog Ústavu mléka, tuků a kosmetiky FPBT VŠCHT. Výzkumně zaměřen na mlékárenské technologie, mléčné suroviny a výrobky (syrovátka, bílkoviny, laktóza, sýry a
    856
    42
    $u http://umtk.vscht.cz/kontakty/zamestnanci/ladislav-curda / $4 N
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.