Počet záznamů: 1
Cukrářská výroba II
Údaje o názvu Cukrářská výroba II : pro 2. ročník UO Cukrář / Ludvík Bláha;Věra Conková;František Kadlec Vyd.údaje Nakladatelství Informatorium 2013 Fyz.popis 184 s. Databáze Knihy Anotace Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvém roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje též chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvém roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje též chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. ISBN 9788073330989 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1