Počet záznamů: 1  

Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

  1. Autor (Autor)
    Údaje o názvuAlergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle
    Vyd.údaje Internet Info 2016
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    e-kniha

    AnotacePočet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.(CRLF)Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?
    ISBN999-00-017-0654-8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.