Počet záznamů: 1  

Sounds Classical

  1. SignaturaW8965; K
    Autor Sparke, Philip, 1951- (Autor aranžmá)
    Údaje o názvuSounds Classical : 17 graded solos for flute and piano / arranged by Philip Sparke
    NakladatelLondon : Anglo Music Press, [2016]
    Copyright©2016
    Fyz.popis1 partitura (32 stran) ; 31 cm + 1 hlas + 1 CD
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Sounds Classical

    hudebniny (noty)

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    200000004879Ústřední knihovnaHudební knihovna
    Úplný obsahLes Grands Douleurs / Tielman Susato -- Youth's the Season Made for Joys / arranged by Johann Christoph Pepusch -- Ah, Leave Me Not to Pine / Sir Arthur Sullivan -- Waltz / Wilhelm Moritz Vogel -- Mr. Scoolding's Minuet -- Bourrée / George Frideric Handel -- Theme and Variation / Thomas Attwood -- Bist du bei mir / Gottfried Heinrich Stölzel -- Poco Allegretto / Johannes Brahms -- Gratitude / Edvard Grieg -- Andantino / Frederick William Batchelder -- When I am Laid in Earth / Henry Purcell -- Allegro / William Babell -- Lord Willobies Welcome Home / William Byrd -- Allegro / Antonio Vivaldi -- Adagio / Wolfgang Amadeus Mozart -- Romanze / Ludwig van Beethoven
    AnotaceKolekce 17 skladeb klasické hudby se stoupající obtížnosti jednotlivých skladeb (obtížnost 1-4). Skladby v sešitě byly pečlivě vybrány, aby pomohli rozvíjet technické a muzikální dovednosti mladých hudebníků a zároveň jim nabídli příležitost poznat a zahrát si zajímavé skladby známých i méně známých skladatelů 16. - 19. století. Titul obsahuje klavírní doprovod plus samostatně vložený part pro sólový nástroj. Na přiloženém CD jsou všechny skladby nahrány 2x, v plném znění a pouze klavírní doprovod pro vaši hru.
    PoznámkyVložená příloha CD
    ISBN978-90-431-5135-1 : : 636.00 Kč
    ISMN979-0-70814-546-2
    Nakladat.čísloAMP 442-400. Anglo Music Press
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.zxx
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.