Počet záznamů: 1
Obiloviny v lidské výživě
Signatura II-Bz2667; 613 (GAB) Autor Gabrovská, Dana (Autor) Údaje o názvu Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrp ová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan Dal.odpovědnost Hálová, Ilona (Autor) Chrpová, Diana (Autor) Ouhrabková, Jarmila (Autor) Sluková, Marcela (Autor) Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Autor) Faměra, Oldřich (Autor) Kohout, Pavel, 1962- (Autor) Pánek, Jan, 1955- (Autor) Skřivan, Pavel (Autor) Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015 Fyz.popis 50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm Počet ex. 1, z toho volných 0 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 700000014402 Ústřední knihovna Sklad vypůjčený (do *14.07.2025) Subj. Headings obilniny potravinová intolerance lepek celiakie bezlepková dieta nutriční hodnota potravin Keywords technologie zpracování obilnin * zdravotní rizika * alergeny * bezlepkové potraviny Form, Genre brožury Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 633.1 616.341-002-008.6 664.236 641/642 616-02 (041) Database Brožury Note Název a jména autorů z obálky
Poznámky pod čarou
PřílohyObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Načítání…
Počet záznamů: 1