Počet záznamů: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. SignaturaII-Bz2667; 613 (GAB)
    Autor Gabrovská, Dana (Autor)
    Údaje o názvuObiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrp ová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
    Dal.odpovědnost Hálová, Ilona (Autor)
    Chrpová, Diana (Autor)
    Ouhrabková, Jarmila (Autor)
    Sluková, Marcela (Autor)
    Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Autor)
    Faměra, Oldřich (Autor)
    Kohout, Pavel, 1962- (Autor)
    Pánek, Jan, 1955- (Autor)
    Skřivan, Pavel (Autor)
    Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Údaje o vydání1. vydání
    NakladatelPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
    Fyz.popis50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    Počet ex.1, z toho volných 0
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    700000014402Ústřední knihovnaSkladvypůjčený (do 16.05.2024)
    Obiloviny v lidské výživě
    Předmět.hesla obilniny
    potravinová intolerance
    lepek
    celiakie
    bezlepková dieta
    nutriční hodnota potravin
    Klíč.slova technologie zpracování obilnin * zdravotní rizika * alergeny * bezlepkové potraviny
    Forma, žánr brožury
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT633.1
    616.341-002-008.6
    664.236
    641/642
    616-02
    (041)
    DatabázeBrožury
    PoznámkyNázev a jména autorů z obálky
    Poznámky pod čarou
    Přílohy
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-87250-28-0 (FORSAPI brožováno) : Kč 110.00
    EdicePublikace České technologické platformy pro potraviny
    Edice/vedl.záhl. Publikace České technologické platformypro potraviny
    Variantní názvyObiloviny v lidské výživě 2015
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.