Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. SignaturaN58383/02; 641/642 (CHIL)
    Autor Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně. Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the Art of French Cooking, Volume Two ... přeložil Jan Kozák
    Část2.
    Unifikovaný název Mastering the art of French cooking. Česky
    Dal.odpovědnost Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Kozák, Jan, 1970- (Překladatel)
    Údaje o vydáníNové revidované vydání
    NakladatelV Brně : Jota, 2015
    Fyz.popis727 stran : ilustrace ; 24 cm
    Počet ex.2, z toho volných 0
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000661848Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do *31.07.2019)
    100000582221Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do *09.11.2016)
    Umění francouzské kuchyně
    Předmět.hesla francouzská jídla
    kuchařství - Francie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPřílohy
    Seznam ilustrací
    Poznámky na konci knihy
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-7462-866-5 (vázáno) : Kč 298.00
    EdicePopulárně naučná
    Edice/vedl.záhl. Populárně naučná
    Obálkový názevUmění francouzské kuchyně 2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.