Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. SignaturaN60478; 641/642 (BEL)
    Autor Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor)
    Údaje o názvuFermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková
    Unifikovaný název Fermentieren. Česky
    Dal.odpovědnost Bílková, Jana, 1977- (Překladatel)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada, 2015
    Fyz.popis126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    Počet ex.10, z toho volných 9, Ve volném výběru 9
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000579194Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 30.05.2024)
    100000579197BystrcPobočky - volný výběr
    100000579199Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000674298HusovicePobočky - volný výběr
    100000579195Královo PolePobočky - volný výběr
    100000579196Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000586817MaloměřicePobočky - volný výběr
    100000637610MedlánkyPobočky - volný výběr
    100000579291ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000579198ŽidenicePobočky - volný výběr
    Fermentace
    Předmět.hesla fermentované potraviny
    fermentace
    kvašená zelenina
    kváskové pečivo
    kysané mléčné výrobky
    fermentované masné výrobky
    Klíč.slova mléčné nápoje * jogurty * tvaroh * sýry * uzeniny * kvasnice * omáčky * ocet * kečupy * salsy * ovocné nápoje * kvašené nealkoholické nápoje * kvašené alkoholické nápoje * kuchařské knihy
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664.098
    66.098:577.15
    664.8.039.7:635.1/.8
    637.146
    637.5.032.098.4
    664.66:664.654.1
    (083.12)
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Rady a tipy v rámečcích průběžně v textu
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-247-5634-9 (brožováno) : Kč 149.00
    Část názvuRecepty na domácí kvašení
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.