Počet záznamů: 1
Vůně francouzské kuchyně
Signatura II-N59843; 641/642 (ROU) Autor Roux, Michel, 1941- (Autor) Údaje o názvu Vůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking. ... přeložila Jitka Rákosníková Unifikovaný název Essence of French cooking. Česky Dal.odpovědnost Linder, Lisa (Fotograf) Rákosníková, Jitka (Překladatel) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Praha : Ikar, 2015 Fyz.popis 271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm Počet ex. 1, z toho volných 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000566510 Ústřední knihovna Sklad Předmět.hesla francouzská jídla příprava jídel Klíč.slova národní jídla * polévky * předkrmy * hlavní jídla * dezerty * slaná jídla * masitá jídla * rybí jídla * zvěřinová jídla * drůbeží jídla * vaječná jídla * zeleninová jídla * sladká jídla * sladké pečivo * francouzské speciality * kuchařské knihy Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 641/642 (083.12) Databáze Knihy Poznámky Terminologický slovník
Obsahuje rejstříkISBN 978-80-249-2735-0 (vázáno) : Kč 699.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1