Počet záznamů: 1  

Tajnosti francouzského pekaře

  1. SignaturaN59831; 641/642 (MAY)
    Autor Mayle, Peter, 1939-2018 (Autor)
    Údaje o názvuTajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba / Peter Mayle a Gérard Auzet ; z anglického originálu Confessions of a French baker - breadmaking secrets, tips, and recipes ... přeložil Jiří Sedláček ; ilustrace Kateřina Sechovcová
    Unifikovaný název Confessions of a French baker. Česky
    Dal.odpovědnost Auzet, Gérard (Autor)
    Sedláček, Jiří (Překladatel)
    Sechovcová, Kateřina, 1983- (Ilustrátor)
    Údaje o vydáníVydání druhé, v nakladatelství Argo a vtomto překladu první
    NakladatelPraha : Argo, [2015]
    Copyright©2015
    Fyz.popis127 stran : ilustrace ; 21 cm
    Počet ex.10, z toho volných 9, Ve volném výběru 8
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000565589Ústřední knihovnaSklad
    100000565590Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000565593BystrcPobočky - volný výběr
    100000565595Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000565591Královo PolePobočky - volný výběr
    100000565592Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000566799MaloměřicePobočky - volný výběr
    100000568125ŠtýřicePobočky - volný výběr
    100000565596ŽabovřeskyPobočky - volný výběrvypůjčený (do 03.06.2024)
    100000565594ŽidenicePobočky - volný výběr
    Tajnosti francouzského pekaře
    Předmět.hesla Auzet, Gérard
    pekaři - Francie
    pekařství - Francie
    chléb - Francie
    Provence (Francie)
    Klíč.slova olivový chléb * kváskový chléb * vinný chléb
    Forma, žánr kuchařské recepty
    črty
    biografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    929 - Biografie
    MDT641/642
    664.6/.7
    929
    DatabázeKnihy
    PoznámkyV tiráži uveden chybně rok vydání: 2014
    Původně vydáno: New York : Knopf, 2005
    Poznámka o autorech
    ISBN978-80-257-1471-3 (vázáno) : Kč 189.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.