Počet záznamů: 1  

Dýně

  1. SignaturaN59792; 641/642 (KIT)
    Autor Kittler, Martina (Autor)
    Údaje o názvuDýně : to nejlepší z podzimní úrody / autorka: Martina Kittler ; fotografie: Anke Schütz
    Unifikovaný název Kürbis. Česky
    Dal.odpovědnost Schütz, Anke, 1963- (Fotograf)
    Borecká, Jaromíra (Překladatel)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2015
    Fyz.popis62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    Počet ex.12, z toho volných 11, Ve volném výběru 10
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000565807Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (do 24.06.2024)
    100000565816BohunicePobočky - volný výběr
    100000565810BystrcPobočky - volný výběr
    100000565812Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000565815KohoutovicePobočky - volný výběr
    100000565808Královo PolePobočky - volný výběr
    100000565818LesnáPobočky - volný výběr
    100000566632Mahenův památníkMahenův památník - sklad
    100000565814ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000565817Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000565813ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000565811ŽidenicePobočky - volný výběr
    Dýně
    Předmět.hesla zeleninová jídla
    tykve
    Klíč.slova druhy dýní * slaná jídla * masitá jídla * vegetariánská jídla * polévky * saláty * pyré * pomazánky * hlavní jídla * sladká jídla * moučníky * koláče * mufiny * dýňové pečivo * kuchařské knihy
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:635.1/.8
    635.1/.8
    (083.12)
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPřeklad z němčiny Jaromíra Borecká
    Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer, 2013
    Barevné fotografie
    Poznámka o autorce a fotografce
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-7236-972-0 (brožováno) : Kč 149.00
    EdiceJak na to
    Edice/vedl.záhl. Jak na to (Jan Vašut)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.