Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. SignaturaN58383/01; 641/642 (CHIL)
    Autor Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Část1.
    Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (Autor)
    Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Sládek, Jan (Překladatel)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Jota, 2014
    Fyz.popis895 s. ; 24 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000541174Ústřední knihovnaVolný výběr
    Umění francouzské kuchyně
    Předmět.hesla francouzská jídla
    kuchařství - Francie
    Forma, žánr kuchařské recepty
    příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPůvodně vydáno: New York : Knopf, 2011
    Slovníček základních pojmů
    Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstřík
    Název origináluMastering the art of French cooking
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.) : Kč 598.00
    EdicePopulárně naučná
    Edice/vedl.záhl. Populárně naučná
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.