Počet záznamů: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. SignaturaII-N58355; 641/642 (HLI)
    Autor Hlinovský, Alexander, 1968- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o názvuNejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock]
    Dal.odpovědnost Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel)
    Steinerová, Jana, 1950- (Editor)
    Shutterstock (firma) (Fotograf)
    Údaje o vydání1. české vyd.
    Vyd.údajePraha : Slovart, 2014
    Fyz.popis95 s. : barev. il. ; 26 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000538945Ústřední knihovnaVolný výběr
    Nejlepší zabijačkové speciality
    Předmět.hesla domácí zabijačka
    zpracování masa
    konzervování masa
    masitá jídla
    Klíč.slova vepřové maso * zabijačkové speciality * uzeniny * uzení masa * paštiky * kuchařské knihy
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:637.5
    637.513.11
    641.4:637.5
    637.5.03
    (083.12)
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPoznámka o autorovi
    Tipy v rámečcích průběžně v textu
    Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstříky
    Název origináluNajlepšie zabíjačkové špeciality
    ISBN978-80-7391-912-2 (váz.) : Kč 249.00
    Variantní názvyZabijačkové speciality
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.