Počet záznamů: 1
Nejlepší zabijačkové speciality
Signatura II-N58355; 641/642 (HLI) Autor Hlinovský, Alexander, 1968- (Autor) (Fotograf) Údaje o názvu Nejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock] Dal.odpovědnost Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel) Steinerová, Jana, 1950- (Editor) Shutterstock (firma) (Fotograf) Údaje o vydání 1. české vyd. Vyd.údaje Praha : Slovart, 2014 Fyz.popis 95 s. : barev. il. ; 26 cm Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000538945 Ústřední knihovna Volný výběr Předmět.hesla domácí zabijačka zpracování masa konzervování masa masitá jídla Klíč.slova vepřové maso * zabijačkové speciality * uzeniny * uzení masa * paštiky * kuchařské knihy Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:637.5 637.513.11 641.4:637.5 637.5.03 (083.12) Databáze Knihy Poznámky Poznámka o autorovi
Tipy v rámečcích průběžně v textu
Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránceObsahuje rejstříky Název originálu Najlepšie zabíjačkové špeciality ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) : Kč 249.00 Variantní názvy Zabijačkové speciality Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1