Počet záznamů: 1  

Stávám se veganem

  1. SignaturaN58072; 641/642 (DAH)
    Autor Dahlke, Rüdiger, 1951- (Autor)
    Údaje o názvuStávám se veganem : 4týdenní program pro zdravý a dlouhý život / Ruediger Dahlke ; spolupráce Dorothea Neumayr ; [přeložila Jana Bílková]
    Dal.odpovědnost Neumayr, Dorothea (Spolupracovník)
    Bílková, Jana, 1977- (Překladatel)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2014
    Fyz.popis125 s. : barev. il., portréty, tabulky ; 20 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha + e-kniha

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000532426Ústřední knihovnaVolný výběr
    Stávám se veganem
    Předmět.hesla veganství
    veganská jídla
    Klíč.slova rostlinné potraviny * slaná jídla * sladká jídla * předkrmy * polévky * hlavní jídla * jídelníčky
    Forma, žánr příručky
    kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.564:613.26
    613.261
    (035)
    (083.12)
    DatabázeKnihy
    AnotaceAutor bestsellerů Ruediger Dahlke zde ukazuje cestu k čistě rostlinné stravě. Veganská výživa však může úžasně posunout i náš duchovně-duševní vývoj, protože se tak stáváme vnímavějšími a otevřenějšími.Můžete tak odlehčit svému tělu i duši a zároveň zachránit spoustu zvířat a naši planetu.
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer, 2014
    Barevné fotografie
    Rady a tipy v rámečcích průběžně v textu
    Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstříky
    Název origináluVegan für Einsteiger : in 4 Wochen zu einem gesunden, nachhaltigen Leben
    ISBN978-80-247-5272-3 (brož.) : Kč 249.00
    EdicePro vaše zdraví
    Edice/vedl.záhl. Pro vaše zdraví
    Část názvu4týdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Variantní názvyČtyřtýdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.