Počet záznamů: 1
O labužnictví
Signatura N56778; 641/642 (BRI) Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor) Údaje o názvu O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; [předmluvu napsal Charles Monselet ; z francouzského originálu ... přeložila Rafaela Zachystalová ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková] Dal.odpovědnost Zachystalová, Rafaela, nar. 1879 (Překladatel) Kuťáková, Eva, 1937- (Spolupracovník) Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.) Údaje o vydání Vyd. 2., upr. Vyd.údaje Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 1994 Fyz.popis 347 s. ; 21 cm Počet ex. 1, z toho volných 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000519375 Ústřední knihovna Sklad Předmět.hesla gastronomie chuť kuchařství výživa člověka filozofické aspekty Klíč.slova gastronomie * kuchařství * labužnictví * poživatiny * jídlo * chuť * výživa člověka * kuchařské recepty * anekdoty Forma, žánr pojednání Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 612.87 612.39 613.2 101 Databáze Knihy Poznámky Obálkový podnázev: Kniha milovníků dobrých jídel
Původně vydáno: Paris : Pierre Waleffe, c1967
V knize uvedena též zkratka nakladatelství: NLN
Poznámky na spodním okraji stránekNázev originálu Physiologie du goût ISBN 80-7106-111-5 (váz.) : Kč 105.00 Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1