Počet záznamů: 1  

O labužnictví

  1. SignaturaN56778; 641/642 (BRI)
    Autor Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Údaje o názvuO labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; [předmluvu napsal Charles Monselet] ; [z francouzského originálu ... přeložila Rafaela Zachystalová] ; [latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková]
    Dal.odpovědnost Zachystalová, Rafaela, nar. 1879 (Překladatel)
    Kuťáková, Eva, 1937- (Původce)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (2)
    Údaje o vydáníVyd. 2., upr.
    Vyd.údajePraha : Nakladatelství Lidové noviny, 1994
    Fyz.popis347 s. ; 21 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000519375Ústřední knihovnaSklad
    O labužnictví
    Předmět.hesla gastronomie
    chuť
    kuchařství
    výživa člověka
    filozofické aspekty
    Klíč.slova gastronomie * kuchařství * labužnictví * poživatiny * jídlo * chuť * výživa člověka * kuchařské recepty * anekdoty * pojednání
    Forma, žánr pojednání
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642
    612.87
    612.39
    613.2
    101
    DatabázeKnihy
    PoznámkyObálkový podnázev: Kniha milovníků dobrých jídel
    Původně vydáno: Paris : Pierre Waleffe, c1967
    Na titulní stránce, v tiráži a na hřbetu knihy uvedena též zkratka nakladatelství: NLN
    Poznámky na spodním okraji stránek
    Ediční poznámka
    Název origináluPhysiologie du goût
    ISBN80-7106-111-5 (váz.) : Kč 105.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.